De gouden tips voor de ultieme voorbereiding!

Na lang aftellen is het morgen éindelijk zo ver: de zevende editie van Lente Kabinet Festival in Het Twiske staat voor de deur! Kom voorbereid en lees onze tips hieronder goed door:


ADRES & OPENINGSTIJDEN
Het Twiske, Zuiderlaaik 1
1511 GX Oostzaan

Zaterdag 26 en zondag 26 mei, 2018
Het festival duur van op zaterdag van 12:00-00:00, op zondag van 13:00-23:00

WEERBERICHT
Het weer lijkt ons ook dit jaar niet in de steek te laten. Het wordt rond de 30 graden, dus trek wat luchtigs aan. Op het terrein wordt gezorgd voor zonnebrand (bij de EHBO en merchandise), gratis water bij de toiletten en extra schaduwplekken op het terrein.Daarnaast is je eigen zonnebrand welkom zo lang het niet in een verpakking “op druk” is (spuitbussen etc.). Houd er rekening mee dat het in de avond kan afkoelen, dus neem een trui, jas of vest mee.

LEEFTIJD
De minimale leeftijd is 18+. Bij de ingang kan er om legitimatie gevraagd worden, dus neem deze mee!

DEURVERKOOP
Vanaf 12:00 uur (op zaterdag) en 13:00 uur (op zondag) zal er een gelimiteerd aantal tickets (45,- euro p.s.) aan de deur worden verkocht, en er kan enkel contant worden betaald. Het lijkt druk te worden, we adviseren om vroeg te komen.

MUNTEN
De muntjes zijn terug! Op het hele terrein kan met munten betaald worden, bij de merchandise stand kun je ook pinnen.

DRUGS & EIGEN DRANK
Het is niet toegestaan eigen drank mee het terrein op te nemen. We voeren een zero tolerance beleid tegenover harddrugs, en soft drugs wordt tot 5 gram gedoogd (voor gedraaide joints zijn niet toegestaan). Op beiden zal dan ook goed op gecontroleerd worden bij de ingang.

AFVAL
We scheiden dit jaar het afval, laat het prachtige Twiske dus niet in de steek en gooi je afval in de juiste prullenbakken. Daarnaast zijn er gratis pocket asbakken en oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand.

VERBODEN VOORWERPEN
Het bezit en dragen van wapens, stoffen of voorwerpen, die gevaar kunnen opleveren, is verboden. Let op dit geld bijvoorbeeld ook voor selfie-sticks en paraplu’s!

TIMETABLE
Wil je alvast je eigen programma samenstellen? Bekijk dan onze timetable op de website: https://www.hetkabinetfestival.nl/plan-je-dag-met-onze-timetable/

ENTREE
Let op! De entree bevindt zich dit jaar aan de rechterkant, houd de plattegrond goed bij de hand wanneer je arriveert.

PENDELBUSSEN & UBER
Vanaf Buiksloterweg (overkant van het water achter CS, naast cafe De Pont) rijden de hele dag pendelbussen naar het festivalterrein.Bussen rijden vanaf een half uur voor opening tot een uur na het evenement. Houd er rekening mee dat in daluren (17:30 – 21:30) er maar beperkt bussen rijden, per half uur 1 bus. Tickets zijn in de bus verkrijgbaar en kosten 5 euro per dag. Check vooraf je route en de eventuele laatste verbinding vanaf Amsterdam Centraal.

Neem je een Uber naar huis vanaf Lente Kabinet? Dan raden we je aan de Uber-borden te volgen bij het verlaten van het festivalterrein en pas een rit te bestellen wanneer je klaar bent om te vertrekken. Via de optie ‘contact’ kun je chatten of bellen met je chauffeur om elkaar sneller te kunnen vinden!

KLUISJES
Tijdens Lente Kabinet zijn er natuurlijk kluisjes aanwezig (alleen cash!), deze kunnen alleen contant betaald worden. De kluisjes zijn vrij ruim en kunnen makkelijk gedeeld worden met je vrienden (2 a 3 jassen). Er zijn ook grotere kluisjes voor wanneer je op scooter komt!

MERCHANDISE
Goed nieuws: zaterdag vind je een heuse merchandise-stand in ‘t Twiske. We hebben weer speciale Lente Kabinet Festival spullen, Dekmantel merchandise en ons Patta x Dekmantel trainingspak is voor een speciale lenteprijs verkrijgbaar. Kom langs!

FACILITEITEN
Er worden sigaretten verkocht op het terrein. Er kan hier alleen contant en met pin worden betaald.

×

Comments are closed.