map

FAQ

 • Wat is de status van Zomer Kabinet Festival?

  Het doek voor Zomer Kabinet om 2021 is gevallen. De Nederlandse overheid heeft besloten dat evenementen tot medio september verboden blijven en dat betekent dat we genoodzaakt zijn om Zomer Kabinet Festival te verplaatsen naar het pinksterweekend van 4 & 5 juni 2022.

 • Wat kan ik doen met mijn Zomer Kabinet Festival 2021 kaartje?

  Wil je je tickets behouden voor 2022? Dan hoef je daar niets voor te doen, want je kaarten worden namelijk automatisch omgezet. Je steunt ons hiermee enorm en daarnaast ben je verzekerd van je spot voor volgend jaar, aangezien deze editie sowieso zeer vlot zal uitverkopen. Een restitutie of donatie van je ticket is ook mogelijk. Alle tickethouders hebben daarover op 13 augustus een bericht gekregen via de e-mail (check ook je spambox).

 • Wat gebeurt er met het programma van Zomer Kabinet?

  Na twee jaar verplaatsen van het festival zullen we het festival en haar programma goed onder de loep nemen. We gaan hier en daar wijzigingen toebrengen, maar je kunt vertrouwen op de gebruikelijke kwaliteit.

 • Ik heb een ticket gekocht maar nog niet ontvangen?

  Tickets uit 2020 zijn inmiddels verouderd, daarom heb je in de week van 21-27 juni nieuwe tickets ontvangen voor Zomer Kabinet 2021. Mocht je niets hebben ontvangen, neem dan contact op met: [email protected]
  Tickets uit 2021
  blijven sealed tot 2-3 weken voor het festival. Daarna sturen we nieuwe tickets die je moet personaliseren. Meer info hierover volgt later.

 • Moet ik mijn tickets personaliseren?

  Ja, we vragen je om je ticket te personaliseren en we controleren bij de ingang aan de hand van je ID of het overeenkomt met je ticket. Als je meerdere tickets hebt gekocht, kun je deze naar je vrienden sturen via Eventix of het voor hun invullen. Let op: wanneer je vrienden het ticket hebben geclaimd, kan dit niet ongedaan gemaakt worden. Je kunt hiermee wachten tot je letterlijk naar het festival toe gaat, er is dus geen deadline voor.

 • Waarom moet ik mijn ticket personaliseren?

  Dit doen we om de strijd aan te gaan met zwarthandel en woekerprijzen via platformen als Ticketswap en Marktplaats. Zomer Kabinet is een populair festival en we merken elk jaar weer dat mensen veel te veel betalen voor tweedehands tickets of worden opgelicht. Daarnaast verwachten we dat de overheid vanwege de pandemie van ons gaat vragen dat we tickets op naam gaan zetten.

 • Kan ik de naam op een ticket wijzigen?

  Dit kan tegen een kleine vergoeding, via de name change tool van: https://custom.eventix.nl/namechange/. We raden aan om te wachten met personaliseren tot je zeker weet wie er mee gaat. Er zit geen deadline aan het personaliseren tot het festival is afgelopen.

 • Kan ik mijn kaart verkopen?

  Als je een volledig betaald ticket voor 2021 hebt, kun je deze verkopen aan een nieuwe eigenaar. Hiervoor kun je gebruik maken van ons reselling platform op Tixel: https://tixel.com/nl/music-tickets/2021/09/04/zomer-kabinet-festival-2021. Heb je een sealed ticket ontvangen, dan kun je deze verkopen via de 'resell op tixel' button in je mail.

 • Ik wil mijn ticket uit 2020 gebruiken voor Zomer Kabinet 2021, hoe doe ik dat?

  Als je tickets hebt gekocht in 2020 en geen refund hebt aangevraagd, is je ticket automatisch overgezet naar 2021. Je hebt eind juni een nieuw ticket opgestuurd gekregen voor Zomer Kabinet 2021. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact op met Eventix: [email protected]

 • Ik heb bij de verplaatsing van Zomer Kabinet 2020 voor een voucher gekozen, wat nu?

  Iedereen die in 2020 voor een voucher optie heeft gekozen, heeft de mogelijkheid gekregen om de voucher te verzilveren in de vorm van een ticket voor Zomer Kabinet 2021 of een refund van het aankoopbedrag.

Gereedschappen
Gereedschappen